Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer
Transparent Layer

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΒΟΥΝΟΥ 20 ΧΙΛ
1ο  North Olympus Trail Vrontou
Κυριακή 5 Ιουνίου 2016
 

Χαρακτηριστικά του αγώνα : Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 20 περίπου χιλιομέτρων από τα οποία τα 18χιλ. είναι σε μονοπάτια και 2χιλ. σε δασικούς δρόμους και  άσφαλτο. Το υψόμετρο που θα κινηθεί είναι από 320μ έως 1.540μ.

Δικαίωμα συμμετοχής : Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Κατηγορίες  νικητών - Έπαθλα: Μετάλλιο για όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν .
Έπαθλα για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες.
Για τους άντρες προβλέπονται επιπλέον 3 κατηγορίες  νικητών με βάση την ηλικία των αθλητών
Α) 19-39 χρονών
Β )40- 49 χρονών
Γ ) 50-  +

Ώρα Εκκίνησης - Αφετηρία – Τερματισμός:  Ώρα Εκκίνησης  10π.μ   με αφετηρία και τερματισμός  τα γραφεία τους Ορειβατικού Συλλόγου Βροντούς στη θέση Αγ. Απόστολοι. Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται  4 χιλ δυτικά από το χωριό Βροντού με κατεύθυνση προς τον Όλυμπο.
Ώρα βραβεύσεων των νικητών: οι Απονομές θα ξεκινήσουν στις 14.30 στον περιβάλλοντα χώρο του ΕΟΣ Βροντούς.

Σήμανση:  Η σηματοδότηση έχει γίνει με πινακίδια διαστάσεων 13χ13  κίτρινου  και κόκκινου χρώματος  και με πινακίδες σωστής κατεύθυνσης. Επίσης θα υπάρχουν εθελοντές στα δύσκολα σημεία όπου είναι απαραίτητο, για την συνέχιση της σωστής κατεύθυνσης των αθλητών.

Τροποποίηση διαδρομής:   Εάν χρειαστεί λόγο κακών καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν η να διακόψουν τον αγώνα, προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών.
Έναρξη εγγραφών : Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτερα-30-Μαΐου-2016.

Δηλώσεις και Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 15 Ευρώ.      

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
-    δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα,
-    τροφοδοσία και υποστήριξη,
-    Ηλεκτρονική χρονομέτρηση chip RFID,
-    αναμνηστικά (μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι),
-    και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής θα  γίνεται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο λογαριασμό της διοργάνωσης:

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN……GR52 0171 6160 0066 1610  6516 483

Ο λογαριασμός ανήκει στους
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΚΟΛΑΛΟΥ
ΜΠΑΓΓΕΑ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ εκπροσώπους του αγώνα.

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας στον αγώνα και στον ταμία του ΕΟΣ Βροντούς Σπανό Γιώργο  ( τηλ 6973804843 )

Στην κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.


Το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να προσκομιστεί στη γραμματεία των αγώνων.


Παράδοση των αριθμών: Την ημέρα του αγώνα  Κυριακή 5 Ιουνίου 8:30 - 09:30 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
Αριθμός Αθλητή : Κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό αγώνα (bib) πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύβοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών τιμωρείται με αποκλεισμό. Απώλεια του αριθμού τιμωρείται με αποκλεισμό.

Ασφάλιση των αθλητών: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους. Θεωρείται ως αυτονόητο ότι κάθε αθλητής που υποβάλει αίτηση συμμετοχής στον αγώνα, έχει ως ενήλικας πλήρη επίγνωση της πρόθεσής του να πάρει μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται σε ορεινό περιβάλλον, με αντίξοες κατά κανόνα συνθήκες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων. Παρόλα αυτά θα υπάρχει  ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κατερίνης (τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών)  που θα υποστηρίζει τον αγώνα.

Πρόγραμμα:
Κυριακή 5/5/2016 - Αγ. Απόστολοι Βροντούς
-    08:30-09:30  Παραλαβή τσάντας αθλητών του αγώνα.
-    10.00  Εκκίνηση αγώνα  ορεινού τρεξίματος διαδρομής 20χιλ.
-    14:30 Βραβεύσεις αγώνα ορεινού τρεξίματος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΕΟΣ Βροντούς Γάκη Ιωάννη (τηλ 697 222 4665), στα μελή του Δ.Σ. Τασίκα Αθανασία (τηλ 697 845 1330) και Σπανό Γιώργο (τηλ.6973 804 843).

NORTH OLYMPUS TRAIL VRONTOU (NOT VRONTOU)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς διοργανώνει κάθε χρόνο αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 χιλιομέτρων με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou (ΝΟΤ Vrontou), καθώς και έναν μικρότερο των 6 χιλιομέτρων με την επωνυμία 'Το μονοπάτι της Αγίας Κόρης', στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας του Δ. Δίου.

Στόχος του αγώνα είναι η προβολή και ανάδειξη της βορειοδυτικής πλευράς του Ολύμπου. Ο αγώνας κινείται σε χαμηλό υψόμετρο και οι σταθμοί τροφοδοσίας προσεγγίζονται από αγροτικό δρόμο. Ο αγώνας των 20km έχει αφετηρία τους Αγ. Απόστολους (όπου και τα γραφεία του ΕΟΣ Βροντούς) και ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή: Αγ. Απόστολοι – Αγία Κόρη – Ίταμος (πηγή), Έλατος, Μαστορούλι (πηγή), Παπά Αλώνι, Κατραναριά, Παλαβός, Σπηλιές και καταλήγει στους Αγ. Απόστολους.

 H συνολική θετική υψομετρική διαφορά του αγώνα των 20km NOT VRONTOU είναι 1,450μ.

Περισσότερα...

ΔΡΑΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Ενημερωθείτε για τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς και για κάθε είδους ανακοίνωση που αφορά τον Ορειβατικό Σύλλογο Βροντούς

Περισσότερα...